home |  company |  sectoren |  cataloog |  shop |  promoties |  openingsuren |  contact

Over Essef

ESSEF bvba is uw vakgroothandel aangaande veiligheids- & hygiŽne oplossingen. In 1907 zijn wij begonnen met de productie van veegborstels en in 100 jaar zijn wij uitgegroeid tot een total supply leverancier van onderhoudsproducten.

In ons gamma vindt u de volgende zaken terug: onderhoudsproducten, toiletpapier, klein onderhoudsmateriaal, hygienisch papier voor handafdroging, papierwaren voor industrie, dispensers, vuilnisbakken, veegborstels, technische borstels, wasmiddelen, kuismachines, stofzuigers, werkwagens, enz.
Wij bieden hygiŽnische oplossingen voor industrie, pretparken, ziekenhuizen, openbare diensten, scholen, horeca en alle andere mogelijke klanten.

Met onze eigen borstelfabriek, zowel in Sint Eloois-Winkel als in Sri Lanka behoren wij tot de absolute top in BelgiŽ. Dit grotendeels dankzij constante investeringen in de recentste technologieŽn alsook de beste prijs - kwaliteitsverhouding.

Permanente opleidingen zorgen ervoor dat onze commercieel afgevaardigden specialisten terzake blijven en u steeds met raad en daad kunnen bijstaan. Ook indien het om de laatste ontwikkelingen gaat.

Een soepele administratie en ver doorgedreven informatisering zorgen ervoor dat uw bestellingen snel en accuraat worden behandeld. Daarnaast staat onze Web-Shop permanent ter uwer beschikking zodat u online ons uitgebreid gamma van zo'n 10.000 artikels kunt consulteren. Tevens kunt u online bestellingen plaatsen, uw orders opvolgen en uw historieken bekijken.

Het gebruik van barcodes bij order-picking in een goed georganiseerd magazijn, in combinatie met zowel eigen als een extern transport, resulteert in een punctuele en correcte levering van de goederen.

Een jarenlange, hechte samenwerking met onze leveranciers die stuk voor stuk absolute specialisten zijn in hun marktsegment, maakt dat wij een Totaal service kunnen aanbieden. In een steeds sneller evoluerende markt steunen zij ons actief in onze vooruitgang, dit komt niet alleen Essef maar zeker ook de klant ten goede.