Schoonmaakspecialist
Google

 

 

Koala schoonmaakproducten

koala Koala Professional Cleaning Products is verkrijgbaar via de professionele schoonmaakgroothandels en staat voor innovative betrouwbare schoonmaakproducten en schoonmaakmateriaal. Het gamma gaat van toiletpapier tot microvezeldoeken. Als u Koala koopt weet u zeker dat u iets goeds in handen heeft.

Koala Maxx Pad flower

maxxpad De Koala Maxx Pad is een uit microvezelvervaardigde schoonmaak pad en kan gezien worden als de opvolger van de microvezeldoek. Doordat hij gevuld is neemt hij meer vocht en vuil op dan een traditionele microvezeldoek. De Maxxpad ligt beter in de hand dan welke andere schoonmaakdoek en is aan 4 zijden te gebruiken.

Koala Ruitenreiniger / Interieurspray

Koala ruitenreiniger Koala Ruitenreiniger / interieursprayis een licht geparfumeerde krachtige reiniger voor alledaags gebruik. Te gebruiken op alle afwasbare oppervlakken en zeer geschikt voor het snel reinigen van ruiten. Ideaal om te gebruiken met de Maxx Pad. Zijn literfles met spraykop maakt het werken met deze reiniger to een feest.

Koala Ontstopper

Koala Ontstopper Koala ontstopper (Vulcano) is de zwaarste industiele ontstopper op de markt. Lost gemakkelijk alle vuiligheid in uw gootsteen, afvoerputjes en toilet op. Koala industriele ontstopper en uw probleem is opgelost.

Koala Vloerzeep met lijzaadolie

Koala vloerzeep Kent u het nog? De zeep met lijnzaadolie. Wij hebben hem en het is een topper. De Koala vloerzeep in 5L verpakking. Informeer naar de andere Koala zepen zoals de zilverglans. Een zilverglanszeep die nog eens lekker fris ruikt ook. Koala zeep is goed en daarom veranderen we het niet.

Koala latex handschoenen

Koala latex handschoenenNooit meer zoeken naar de juiste maat. De Koala latex handschoenen zijn voorzien van een kleuren code. Pak de juiste kleur en de maat is ok. Sterke handschoenen aan een zeer goede prijs. Ook voor grotere aantallen kiest u best voor de Koala handschoenen. Mooie verpakking, goede handschoen en een ongewoon scherpe prijs.